Petten versieren

Witte petten versieren tijdens je kinderfeestje is makkelijk, creatief en past bij heel veel themafeestjes. Stoer, schattig of fashionable. De kinderen kunnen zelf hun ontwerp bepalen. Een superleuk aandenken aan het feestje van je kind.

Deze knutselactiviteit is voor jongens en meisjes vanaf 5 jaar en ouder. Het is niet moeilijk, iedereen kan het. En petten versieren kan gewoon thuis aan je eigen eettafel!

Petten versieren voorbeelden

Wat heb je nodig

De witte petten kunnen met allerlei knutselmaterialen versierd worden. In onze voorbeelden hebben we gebruikgemaakt van textielstiften, maar je kunt ook textielverf gebruiken. Houd er dan wel rekening mee dat de stof wat stugger wordt. 

Daarnaast kun je met hobbylijm allerlei decoratie aanbrengen. Wanneer je het goed laat drogen, blijft dit goed stevig vastzitten. Voorbeelden van decoratie zijn kleine pompoms en strasstenen. Ook zelfklevende decoratie kun je gebruiken. Onze ervaring is dat deze, op langere termijn, wat minder goed blijft zitten. Maar dit kun je oplossen door het met wat hobbylijm opnieuw vast te plakken. 

Deze pet past iedereen 

De witte petten zijn verstelbaar tussen de 49,5 en 56 cm. Voor alle kinderen een passend formaat. 

Waar moet je op letten

  • Leg een kunststof tafelkleed op je tafel, zodat er geen inkt of verf op komt.
  • Rol de mouwen van de kinderen op. Wanneer ze per ongeluk op een stift of zojuist gekleurd deel van de pet leunen, kan er inkt of verf op de mouwen komen. 
  • Laat de petten ca. 6 uur drogen voor dat de kinderen ze dragen. Wanneer je de petten wilt wassen, is het nodig de verf en inkt te fixeren. Op de verpakking(en) vind je informatie hierover. 

Vragen

Het feest kan beginnen. Heb je toch nog vragen? Stuur ons dan een bericht via het contactformulier

© 2013 - 2024 PartyPost.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel