Spaarpotjes Knutselen

Welk thema kinderfeestje je ook organiseert, we hebben altijd een passende spaarpot om te knutselen. Wat dacht je van een Tyrex voor een Dinofeestje of een magische Eenhoorn voor een Unicorn Feestje? Er is genoeg keuze voor jongens en meisjes. En natuurlijk kun je er ook een leuke mix van maken. 

Hoe kun je een spaarpot versieren

Het knutselen met spaarpotjes kan op heel veel manieren. Bij PartyPost kun je kiezen voor schilderen, het versieren met Foam Clay of het inkleuren met Multi Stiften.

Spaarpot Knutselen

Schilderen

Het is natuurlijk het leukste als de kinderen na het kinderfeestje hun versierde spaarpot direct mee naar huis kunnen nemen. Daarom hebben we gekozen voor de acrylverf van Plus Color. Deze verf is na 30 minuten helemaal droog (afhankelijk van de dikte). Bovendien is de verf na het drogen waterproof, zodat je het kunstwerkje kunt afnemen met een vochtige doek.

Foam Clay

Superleuk om te doen en geen rommel. Dat zijn de voordelen van Foam Clay. Het vlekt niet op kleding of meubels en is bovendien Glutenvrij. Ook voor Foam Clay geldt, dat de spaarpot na het kinderfeestje direct mee naar huis genomen kan worden.

Wil je wat meer informatie over Foam Clay. Bekijk dan hier onze informatiepagina.

Kleuren met Multi Stiften

Met Multi Stiften kun je de spaarpotjes heel makkelijk en mooi versieren. Ook met kleine details. Kinderen kunnen bovendien hun eigen naam erop kleuren. 

Na het drogen is de kleur redelijk waterproof. Je kunt de spaarpot afnemen met een vochtige doek. 

Knutselpakket of zelf samenstellen

Om het makkelijk voor je te maken, hebben we een aantal knutselpakketten voor je samengesteld. Deze kun je aanvullen met extra spaarpotjes. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. 

Snel in huis

Organiseren van een kinderfeestje gaat makkelijk en snel met onze knutselpakket en snelle verzendservice. Plaats je op werkdagen voor 15 uur een bestelling, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. 

Wil je meer weten over een spaarpotjes knutselen voor meisjes of jongens? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor ons online contactformulier.

© 2013 - 2024 PartyPost.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel