Spaarpotjes Knutselen

Welke thema kinderfeestje je ook organiseert, we hebben altijd een passende spaarpot om te knutselen. Wat dacht je van een Tyrex voor het Dinofeestje van je zoon of een magische Eenhoorn voor het Unicorn Feestje van je dochter? Er is genoeg keuze voor jongens en meisjes. En natuurlijk kun je er ook een leuke mix van maken. 

Kies voor Schilderen of versieren met Foam Clay

Het knutselen met spaarpotjes kan op heel veel manieren. Bij PartyPost kun je kiezen voor schilderen of het versieren met Foam Clay. 

Schilderen

Het is natuurlijk het leukste als de kinderen na het kinderfeestje hun versierde spaarpot direct mee naar huis kunnen nemen. Daarom hebben we gekozen voor de acrylverf van Plus Color. Deze verf is na 30 minuten helemaal droog (afhankelijk van de dikte). Bovendien is de verf na het drogen waterproof, zodat je het kunstwerkje kunt afnemen met een vochtige doek.

Foam Clay

Superleuk om te doen en geen rommel. Dat zijn de voordelen van Foam Clay. Het vlekt niet op kleding of meubels en is bovendien Glutenvrij. Ook voor Foam Clay geldt, dat de spaarpot na het kinderfeestje direct mee naar huis genomen kan worden.

Wil je wat meer informatie over Foam Clay. Bekijk dan hier onze informatiepagina.

Knutselpakket of zelf samenstellen

Om het makkelijk voor je te maken, hebben we een aantal knutselpakketten voor je samengesteld. Deze kun je aanvullen met extra spaarpotjes. Het is natuurlijk ook mogelijk om zelf een pakket samen te stellen. 

Snel in huis

Organiseren van een kinderfeestje gaat makkelijk en snel met onze knutselpakket en snelle verzendservice. Plaats je op werkdagen voor 15 uur een bestelling, dan wordt hij dezelfde dag nog verzonden. 

Wil je meer weten over een spaarpotjes knutselen voor meisjes of jongens? Neem dan gerust contact met ons op. Gebruik hiervoor ons online contactformulier.

© 2013 - 2023 PartyPost.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel