Kinderfeestje - Zelf Armbandjes maken

Voor meiden vanaf 7/8 jaar

Ontzetten leuk om te maken en helemaal trendy. Kralen armbandjes van Rocailles en bedels. Je kunt kiezen uit een compleet pakket of losse kralen. Het pakket bevat alles wat je nodig hebt om met een aantal meiden armbandjes of enkelbandjes te maken.

De rijgnaald en het kralen matje (bij het pakket inbegrepen) maken het extra makkelijk om met de kleine rocailles kralen van 3 mm en 4 mm te werken. De rijgnaald heeft een twist waarin de draad vast blijft zitten en een flexibel oog waardoor je ook met kleine kralen kunt rijgen.

Het kralen matje zorgt ervoor dat de kralen goed blijven liggen en niet wegrollen of stuiteren. Bovendien is het lekker zacht om je handen op te laten rusten tijdens het rijgen. 

Leuke armbandjes maken met kralen

Voor een armbandje heb je ongeveer 25 cm elastisch draad nodig. Voor de rocailles glaskralen gebruiken we het elastisch draad van 0,5 mm. Deze kun je ook gebruiken wanneer je wilt weven (twee draden door 1 kraal). 

Om 1 cm te rijgen heb je ca. 5 kralen van 3 mm nodig of 4 kralen van 4 mm. De rocailles glaskralen verschillen onderling iets van formaat en vorm. Ook de gatgrootte kan iets verschillen (tussen de 0,6 en 1 mm).

Unieke armbandjes

Omdat er zoveel keuze is uit kralen, kleuren en bedels en je ze op allerlei verschillende volgorden en manieren kunt rijgen, maakt elk kind zijn eigen unieke armbandjes op het kinderfeestje. De pakketten bevatten meer dan voldoende om minimaal 8 armbandjes per kind te maken. 

Dus meiden en meisjes, koop geen armbanden, maar maak ze lekker zelf. 

Snel je kralen pakket in huis

Bestel alle materialen om armbandjes te maken op werkdagen voor 15 uur en je bestelling wordt dezelfde dag verzonden. En bekijk ook eens de Feestartikelen van PartyPost. Je kinderfeestje is compleet!

© 2013 - 2024 PartyPost.nl | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel